avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.care este timpul de eliberare al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.care este timpul de eliberare al intampinarii de partaj?multumesc ...

Buna ziua.care este timpul de eliberare al intampinarii de partaj?multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:00, 28 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel prevazut în Codul de Procedura Civila adică 25 de zile.Nu ați primit adresa de la instanta prin câte sa vi se comunice acțiunea împreună cu înscrisurile depuse ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, procedura simonachirtop simonachirtop Am depus actele de divort pe data de 5.03.2015 si nu am primit inca citatie.Dupa ce am depus actele mi s.a dat un nr de inregistrare dar nu s.a fixat un termen ... (vezi toată discuția)
Necomunicare cerere de chemare in judecata irina0809 irina0809 Buna ziua, In cazul in care nu a fost comunicata decat citatia, fara copii dupa actele dosarului, cum trebui procedat la primul termen? se invoca exceptia de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 25 de zile pentru depunerea intampinarii? adriana dj adriana dj am primit acasa de la judecatorie niste hartii di care reiese ca am fost data in judecata iar in aceste hartii mi se spune ca trebuie sa depun intampinare in ... (vezi toată discuția)