avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am si eu o problema. Vecinul din fata vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am si eu o problema. Vecinul din fata vrea sa-si inalte ...

Buna ziua. Am si eu o problema. Vecinul din fata vrea sa-si inalte curtea mai sus de temelia gardului, gardul fiind construit de familia mea. Mentionez ca toata apa de ploaie de la el se va duce la mine si la vecinul din fata lui. Este legal sa se inalte? Daca nu, va rog dati-mi o lege, ceva.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gmlm , utilizator 09:32, 28 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire gard cu temelie intre vecini catana aurora cristina catana aurora cristina La tara unde eu am act de proprietate si cadastru facut ,vecinul meu si-a construit un gard cu temelie care delimiteaza proprietatea mea de a lui , gard care ... (vezi toată discuția)
inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Interpretarea legii. Tarzan2012 Tarzan2012 Art. 611 Picătura streşinii Conform art. 611 din Cod civil, [i]Proprietarul este obligat să îşi facă streaşină casei sale astfel încât apele ... (vezi toată discuția)