Bună ziua,sunt într-o o dilemă,în 2015 am lucrat în Germania la un mini bar,la început m am înțeles cu patroana ca mă plătește la zi plus cazare,după câteva luni a zis ca nu mai poate sa îmi ofere cazare gratis și ca trebuie sa plătesc dar salariul tot la fel rămâne,nu mi a convenit și am ales să plec fără sa anunț.Banutii îi țineam în acel local,într-o o seară după terminarea programului mi am luat bănuții și am plecat în România,ea de ciudă ca nu am anunțat mă denunțat la poliție ca i am furat bani și am plecat.De atunci nu am mai fost în Germania,am trecut odată când am mers în Spania,la vamă în Germania mi a dat niște hârtii,nu le am prea înțeles.Intrebarea mea ar fi ca acum daca ma duc în Germania sa lucrez aș putea pății ceva?Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Fata de cele descrise de dumneavoastra nu as putea sa va spun ceva concret. A fost intocmit un dosar penal sau nu?; ati fost contactat de catre organele judiciare germane in toti acesti ani?; a mai incercat cineva sa va contacteze in legatura cu situatia descrisa?; ce au reprezentat acele hartii primite la vama, din nou, nu cunoasteti. De asemenea, este posibil ca sa fie deja prescrisa daca nu s-au mai intreprins niciun fel de demersuri.
Acuzatie de furt
lore24
buna seara,
nici nu stiu cum sa incep sa va povestesc prin ce trec asa de penibil ma simt .....povestea incepe in urma cu cativa ani , mai exact in 2007in ... (vezi toată discuția)