avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evitare pierdere a unui vehicul prin executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evitare pierdere a unui vehicul prin executare silita

Parintii mei au trecut un tractor pe numele fratelui meu, care avea domiciliu pe oras, din simplul motiv de a nu-l inscrie la tara, acolo unde au domiciliu parintii. Tractorul a fost achitat de catre parintii mei, nu de catre fratele meu, iar in ziua cumpararii tatal meu a semnat la cumparator. Ulterior, l-au trecut pe numele fratelui meu. Recent am aflat ca fratele meu are niste datorii si i s-a pus sechestru pe bunuri, inclusiv pe tractorul parintilor mei (intre timp, parintii au facut demersuri pentru a inscrie tractorul pe numele mamei mele, la primaria din mediul rural, iar acum este inscris acolo pe numele mamei, dar deja era prea tarziu, probabil sechestru era de mai multe luni si noi nu am stiut). Cum putem proceda pentru a evita sa fie luat tractorul prin decizia unui executor? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare cota parte mostenire cristiana_h cristiana_h Buna ziua, As avea nevoie de o solutie la problema de mai jos: - bunicul meu decedat in 2001 - Mama mea, decedata in 2005 (dupa ea am facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate vanduta intre persoane juridice care nu mai exista wild_blueberries wild_blueberries Buna ziua, Unchil meu in anii 90 avea un AF prin care a achizitionat de la un SRL un spatiu comercial. Achizitia s-a facut printr-un credit la fosta ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor ContSters330490 ContSters330490 Buna ziua! Revin pe forum cu o noua problema la care as dori un raspuns. Frate decedat cu ani in urma, minor ramas cu mama. Mama s-a recasatorit, are un al ... (vezi toată discuția)