avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ciadresa sc casa srl iasi ne deține arhiva sau unde ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ciadresa sc casa srl iasi ne deține arhiva sau unde este situata arhiva firmei Sccasa ...

Cine deține arhiva sau unde este situata arhiva firmei Sccasa srl din iasi romania
in perioada1995/1997 mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 1 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Postati denumirea corecta a societatii ..potrivit M. Finante sunt mai multe societati care au in denumire cuvantul " Casa ".
V am trimis corectarea Sc casa srl Iasi j22/733/1991 cui, 1956524 lichidatorpacuraru Gina ,fosta iacob la Master consulting ipunl
De ce nu intrebati lichidatorul ce stie de arhiva?
Am trimis lichidatorului gmail nu răspunde În trecut a avut probleme cu legea ,având în 2017 pedeapsa cu suspendare

Cornel Vasile a scris:

De ce nu intrebati lichidatorul ce stie de arhiva?

Nimeni nu va raspunde dupa o zi pe alta..asteptati o perioada de timp, dupa care puteti sesiza ITM-ul/Arhivele Nationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

adeverinta cu venituri si vechime in munca de la firma radiata . buna ziua, va deranjez cu rugamintea de a-mi comunica unde trebuie ... maftei doina maftei doina Buna ziua, Va deranjez cu rugamintea de a-mi comunica unde trebuie sa ma adresez ptr. obtinerea unei adeverinte cu vechimea in munca si veniturile obtinute ... (vezi toată discuția)
Detalii identificare lichidator/arhivator firma radiata T.J. T.J. Buna ziua! Tatal meu va iesi in curând la pensie. Incerc sa il ajut cu procurarea documentelor ce atesta vechimea in munca. Avem o singura firma de care nu ... (vezi toată discuția)