avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu informații ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu informații legate firma ...

Bună ziua,

Vă rog să mă ajutați cu informații legate firma care deține arhiva Grupului Șantiere, Instalații, Montaj din Drobeta Turnu Severin aferentă perioadei 1980-1987.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Recuperari date privind vechimea okylucian okylucian Buna ziua.Ma puteti ajuta cu un raspuns ? Imi mai trebuiesc niste ani vechime la cartea de munca pt pensionare si nu stiu unde trebuie sa gasesc firmele pt ... (vezi toată discuția)
Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)