avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ,am înmatriculat în România o mașină ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ,am înmatriculat în România o mașină cu sechestru ...

Bună ziua ,am înmatriculat în România o mașină cu sechestru în Italia de care nu știam.Se poate să o radiez în România?!Sau ce pot face ca să pot circula în țară
Cel mai recent răspuns: Marinella11 , utilizator 20:11, 29 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Atunci în România nu are sechestru,chiar dacă este pe numele soțului meu italian?Pot circula fără probleme,sau la un control de poliție am probleme
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2024
Marinella11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)