avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de intretinere

cum poate fi reprezentata o persoana in instanta daca este internata in spital la ingrijiri paleative? doreste sa rezilieze un contract de donatie cu clauza de intretinere deoarece persoana care primeste donatia nu se ocupa de ea.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:40, 31 Octombrie 2024
Angajează un avocat
Trebuie vazut contractul, baa e donatie, ba intretinere... sa diswcute cu un avocat, trebuie vazut si cat discernmant are, un notar poate intocmi mandat direct in spital.
este contract de donatie cu drept de abitatie viagera si clauza de intretinere
Trebuie vazut contractul de un avocat, pare o struto-camila. De vazut si situatia de fapt, potentiali mostenitori...
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
intrebarea era cum poate o persoana nedeplasabila sa se reprezinte in instanta

Alte discuții în legătură

Buna ziua vecinul meu vrea sa facem vanzare cumparare cu clauza ... Util1 Util1 Buna ziua Vecinul meu vrea sa facem vanzare cumparare cu clauza viagera pe apartamentul lui de 2 cam., iar noi sa-l ingrijim pana la deces. In ce conditii ... (vezi toată discuția)
Notarii se contrazic Adrian Daminescu Adrian Daminescu Parintii mei vor sa-mi instraineze o garsoniera dat fiind faptul ca tata mai are un copil din alta casatorie si nu vrea ca acesta sa vina la succesiune. Am ... (vezi toată discuția)
Vanxare cumparare prezumata donatie? ion aurel ion aurel Eu si sotia mea am imprumutat socrilor o suma importanta de bani, urmand ca, la terminarea procesului privitor la un teren aflat in litigiu sa intocmim un ... (vezi toată discuția)