avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Mă confrunt cu următoarea problemă: Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Mă confrunt cu următoarea problemă: Am fost implicat ...

Bună seara! Mă confrunt cu următoarea problemă: Am fost implicat într-un accident rutier cu victimă(traversare prin loc nepermis), unde s-a deschis dosar pentru vătămare din culpă. Problema este următoarea:la intrare pe strada este limită de 30, urmează o trecere de pietoni iar după încă 50 de metri, o intersecție, iar după intersecția respectivă am mai mers 200 de metri și s-a întâmplat accidentul, eu avânt o viteza de 40 km pe ora. Cine este vinovat daca acolo era sau nu limita de viteza daca in codul rutier scrie că limita de viteza încetează la prima intersecție daca nu sunt alte indicatoare(și nu, nu era indicator cu zona de 30 km pe ora)
Cel mai recent răspuns: Ionuțrs , utilizator 14:46, 31 Octombrie 2024
Up
Nimeni nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentarea unei persoane care trecea prin loc nepermis claudelmai82 claudelmai82 Daca accidentez o persoana sub influenta bauturilor alcoolice, care trece pe loc nepermis, la ce infractiune ma incadrez? E posibil sa nu fiu trimis in ... (vezi toată discuția)
Despagubire victima accident rutier Utilizator_23net Utilizator_23net Buna ziua, In data de 23 aprilie 2015 bunica mea a fost accidentata de un autoturism la intersectia dintre doua strazi secundare (nu este trecere de pietoni ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima stafie sorinel gigel stafie sorinel gigel buna ziua, in data de 01.03.2010, am produs un accident rutier in urma caruia a rezultat o victima ce a suferit o fractura de tibie in treimea ... (vezi toată discuția)