avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am pierdut buletinul și permisul auto, am raportat la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut buletinul și permisul auto, am raportat la poliție, ...

Am pierdut buletinul și permisul auto, am raportat la poliție, am primit dovada pierderii. M-am dus la autoritățil pentru acte noi. Cum mă apăr de furtul de identitate, daca cineva le folosește pentru a obține credit rapid online sau ceva similar, in locul meu?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:13, 30 Octombrie 2024
Buna ziua

Mai mult de cat ati facut pana acum nu aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut buletin in italia alinamuntean alinamuntean Cumnatul meu si-a pierdut buletinul in Italia. Nu poate veni in tara. Se poate printr-o procura de la consultul din Italia sa i se faca alt buletin in tara, ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut AdrianG1954 AdrianG1954 Daca mi-am pierdut buletinul, si am alta resedinta decat cea din bulatin ( flotant ) pot sa-mi fac bulatinul la politia din localitaea de resedinta sau trebuie ... (vezi toată discuția)