avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua domnilor avocații lucrez cu contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua domnilor avocații lucrez cu contract de muncă pe ...

Bună ziua domnilor avocații lucrez cu contract de muncă pe perioadă determinată vreau să știu și eu dacă concediu de odicnă ne efectuat se plătește la terminarea contractului de muncă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 30 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.146, alin.3 din Codul Muncii , compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

Acordarea compensaţiei pentru cazul încetării contractului individual de muncă se realizează indiferent de motivul încetării contractului sau de tipul c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu de odihna crisana crisana Buna ziua,am o intrebare.In 25 august urmeaza sa imi dau demisia cu acordul partilor,si vreau sa stiu daca pot cere plata zilelor de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat in 2012 si 2013 VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca societatea la care lucrez a fost in insolventa si incepand cu 15.01.2014 am primit preaviz de 20 de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, la incetarea contractului de munca prin demisie angajatorul ... scandurica scandurica Buna seara, La incetarea contractului de munca prin demisie angajatorul plateste zilele de concediu neefectuate la valoarea venitului din contractul de munca ... (vezi toată discuția)