avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc să deschid o companie de tranzacționare pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc să deschid o companie de tranzacționare pe piața de capital

Doresc să deschid o companie de tranzacționare pe piața de capital, axată pe criptomonede multiple (tranzacționare pe diverse platforme cripto si holding cripto). Am cercetat câteva coduri CAEN care se potrivesc, precum CAEN 6311 – Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe; CAEN 6419 – Intermediere monetară; CAEN 6420 – Activități ale holdingurilor; CAEN 6499 – Alte intermedieri financiare N.C.A.; CAEN 6612. Totuși, aș dori să știu care ar fi codul CAEN principal. Și, la ce alte aspecte ar trebui să fiu atent?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Caen activitate video chat titus_steel titus_steel Ce coduri CAEN trebuiesc pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru infintarea unui srl cu activitatea video chat? Ana77g6g Ana77g6g Bună ziua, îmi trebuie unul sau mai multe coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? Și dacă da, care sunt acelea? Mulțumesc, o zi ... (vezi toată discuția)
Cod caen dsioma dsioma ce cod caen trebuie activat pentru tranzactionarea pe bursa BVB (vezi toată discuția)