avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut, Sunt cetățean EU si lucrez in Romania cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut, Sunt cetățean EU si lucrez in Romania cu Carte de Rezidenta. ...

Salut,

Sunt cetățean EU si lucrez in Romania cu Carte de Rezidenta.
Poate un cetățean UE deschide o PFA in Romania?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 30 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În temeiul dreptului la liberă inițiativă, al dreptului la liberă asociere și al dreptului de stabilire, orice persoană fizică, cetățean român sau cetățean al unui alt stat membru al Uniunii Europene ori al Spațiului Economic European, poate desfășura activități economice pe teritoriul României, în condițiile prevăzute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezident in romania - pfa? liana_lascu liana_lascu Un cetatean strain, casatorit cu un cetatean roman, si deci implicit rezident in romania, poate fi persoana fizica autorizata? (vezi toată discuția)
Registrul comertului julyana2010 julyana2010 Doresc consultanta in urmatoarea problema: sotul meu este cetatean strain non- UE, posesor al cartii de rezidenta membru de familie. Doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Infiintarea intreprinderei individuala joorea joorea As vrea sa infiintezi o intreprindere individuala in Romania, dar nu sunt cetatea roman. Am citit pe net ca orce cetacea care locuieste in EU poate infiinta. ... (vezi toată discuția)