avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intr-un proces pt. fond funciare care proba e mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intr-un proces pt. fond funciare care proba e mai solida? Martorul ...

Intr-un proces pt. fond funciare care proba e mai solida? Martorul sau Expertiza topografica ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:54, 30 Octombrie 2024
Depinde de obiectul dosarului ... concret.
Nu exista probe mai importante decât alte probe.,nu au o valoare prestabilita.Depinde ce anume vreți sa dovediți,situația de fapt,alte probe administrate etc.Teoretic în litigiile de FF expertizele sunt utile și necesare ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza topografica (fond funciar) ff ff Vă rog să-mi spuneți dacă într-un proces de fond funciar în care folosesc martori pentru dovedirea unor suprafețe ... (vezi toată discuția)
Expertiza Just-drept Just-drept Voi avea un proces la instantă. Paratul în intampinare a mentionat lucruri neadevarate si a dispus audierea cu martori. Martorii sunt prieteni si rude cu ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topografica Iondalea Iondalea Sunt parat intr-un dosar de granituire si as dori sa mi spuneti daca as putea depune o expertiza judiciara topografica pe cheltuiala mea, deoarece expertul ... (vezi toată discuția)