avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conflict de interese?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conflict de interese?

Buna seara,
Imi puteti spune, va rog, daca exista conflict de interese in situatia in care medicul care presteaza servicii de medicina muncii intr-o unitate de stat, participa si ca ofertant in cadrul unei proceduri de furnizare produse? Avand in vedere faptul ca membrii comisiei de evaluare sunt evaluati periodic de medicul de medicina muncii, poate insemna ca acestia se afla in conflict de interese in acest caz? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Conflict de interese mirelamoldoveanu mirelamoldoveanu Buna ziua, am o procedura in derulare pentru care am achizitionat servicii de consultanta pentru intocmire documentatie, sprijin in evaluare precum si sprijin ... (vezi toată discuția)
Statutul membrului dintr-o comisie de evaluare in procesul de atribuire a unui contract de achizitii publice Cornelissa Cornelissa Exista numeroase discutii privind modul in care se trateaza conflictul de interese in cazul evaluarilor ofertelor in cadrul licitatiilor, in special din cauza ... (vezi toată discuția)
Licitatie teren extrapilan primarie TATARUS IULIANA TATARUS IULIANA Am participat la o licitatie pentru concesionare teren extravilan primarie unde am castigat licitatia. A doua zi un ofertant a facut contestatie precum ca ... (vezi toată discuția)