avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu trebuie sa mi dea o procura pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu trebuie sa mi dea o procura pentru vânzarea unui ...

Fratele meu trebuie sa mi de-a o procura pentru vânzarea unui imobil la care el este proprietar.In procura ce cont se pune a lui sau al meu care sunt împuternicită și nu proprietara.multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:12, 30 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce cont conveniti dvs. și fratele.
Nu exista o regulă.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vindem casa, dar fratii sunt plecati in strainatate Zoli13 Zoli13 Buna ziua.Eu impreuna cu fratii mei dorim sa vindem casa parinteasca, dar cei doi frati ai mei sunt in strainatate.Cum se procedeaza daca ei sunt plecati? Imi ... (vezi toată discuția)
Exista procura notariala cu acoperire totala? maria9791 maria9791 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-l imputernicesc pe fratele meu sa actioneze in numele meu in orice problema (banca, eliberare acte, vanzari, ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumpărare casă. care sunt costurile și cum decurge procedura? Filia Filia Buna ziua, am o intrebare va rog. Daca vand casa din Romania cu o procura data fratelui meu, eu fiind in Germania, si trec in procura vanzarea se face la ... (vezi toată discuția)