avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua,m-ar interesa sa infiintez un centru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua,m-ar interesa sa infiintez un centru educational de ...

Buna ziua,m-ar interesa sa infiintez un centru educational de pregatire pentru copii si m-ar ajuta sa cunosc ce acte sunt necesare pentru infiintare / acreditare sau daca sunt conditii speciale de indeplinit.Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 11:31, 31 Octombrie 2024
Trebuie sa parcurgeti mai multe etape. Vă pot ajuta eu cu această chestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere centru de meditatii moonprincess moonprincess Buna ziua, M-ar interesa ce aspecte ar trebui sa am in vedere daca doresc sa deschid un centru de meditatii scolare. Nu ma refer la constituirea unei ... (vezi toată discuția)
Infiintare centru educational cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu informatii si legislatie pentru infiintarea unui centru educational. Ma intereseaza ce avize imi trebuiesc si ce conditii ... (vezi toată discuția)
Scoala de dans dance4_lif3 dance4_lif3 Buna!as vrea sa infiintez o scoala de dans(street-dance) si nu stiu ce acte am nevoie pentru infiintarea unei scoli de dans,pentru c nu am atestat de ... (vezi toată discuția)