avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Deschidere centru de meditatii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Deschidere centru de meditatii

Buna ziua,

M-ar interesa ce aspecte ar trebui sa am in vedere daca doresc sa deschid un centru de meditatii scolare. Nu ma refer la constituirea unei societati comerciale, ci la aspecte mai concrete. Voi lucra cu copii din ciclul gimnazial si poate si liceal. Trebuie sa respect anumite cerinte, in afara de personalul calificat? Am nevoie de vreo aprobare speciala? Am incercat sa gasesc informatii referitoare la acest subiect in mediul online, insa toate datele existente sunt destul de vagi si nu vreau sa incalc legea din pricina vreunei omisiuni neintentionate. Mentionez ca vom desfasura si activitati de formare profesionala pentru adulti, daca acest fapt are vreo importanta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 10 Mai 2015
Vedeti aceste discutii privind infiintarea unui centru educational
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie consiliul de administratie al unei scoli baikomarilena baikomarilena Eu si colega mea am fost puse in fata unei hotarari a consiliului de administratie al scolii care prevede ca de la 1 septembrie 2011 se reduce un post de ... (vezi toată discuția)