avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună Ziua. Eu sunt plecat în străinătate de 10 ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună Ziua. Eu sunt plecat în străinătate de 10 ani, am avut ...

Bună Ziua. Eu sunt plecat în străinătate de 10 ani, am avut nevoie de o foaie de la primărie și nu am putut sa o iau din cauza ca am doua mașini pe numele meu care trebuie sa le plătesc impozitul de acum 10 ani pana în prezent. Nu am nici un act de vânzare. Nu mai am nimic la mână. Se poate face ceva ? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Auto vandut doar cu contract de vanzare - cumparare de mana VPR21 VPR21 Buna ziua! In 18.09.2014 am vandut un autoturism inmatriculat in Ro printr-un contract de V-C completat de mana. Autoturismul era si este in continuare ... (vezi toată discuția)
cum" scot masina" de la taxe si impozite ?bună ziua. am vândut unui domn o mașină a tatălui meu, veche ... nicomarco nicomarco Bună ziua. Am vândut unui domn o mașină a tatălui meu, veche , din anul 1978. Vânzarea a fost făcută acum 8 ani. A fost un pret modic, si am convenit ... (vezi toată discuția)
Scadere de la impozit rujasca rujasca buna ziua ,am vandut in 2003 o masina cu toata practica facuta cvc si tot dar cumparatorul nu avea platit impozitul si ca urmare nu a putut imatricula ,masina ... (vezi toată discuția)