avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Va rog sa imi spuneti care este suma maxima ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti care este suma maxima pe care ...

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti care este suma maxima pe care o poate incasa un casier care lucreaza in cadrul unei asociatii atat pentru persoane juridice cat si pentru persoanele fizice. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
lorymer, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContabilGB , utilizator 15:56, 31 Octombrie 2024
LEGE nr. 70 din 2 aprilie 2015
Articolul 3
a)încasări de la persoanele juridice, în limita unui plafon zilnic de 5.000 lei /persoana juridica;
b)ncasări de la persoanele fizice, în limita unui plafon zilnic de 10.000 lei /persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există plafon și la încasările zilnice în numerar, nu doar la plăți? Camelia Popa Camelia Popa Buna dimineata ! Am urmatoarea situatie : la un service auto se vand servicii catre firme si persoane fizice. Se incaseaza prin casa de marcat valori ... (vezi toată discuția)
Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere restanta nicola11 nicola11 detin o locuinta in bucuresti si in urma decesului tatalui meu m.am trezit ca am de plata o suma foarte mare la intretinere,...16700lei cu penalizari cu ... (vezi toată discuția)