avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament nou ....2 probleme Unul din pervazurile de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament nou ....2 probleme Unul din pervazurile de la geamuri ...

Apartament nou ....2 probleme

Unul din pervazurile de la geamuri ( in interior ) este deteriorat ... L-am anuntat de acest lucru de 4 luni de zile ( se va rezolva zice el ... ) si doi ...
Apartamentul are in baie sub chiuveta un dulap . Dulapul este umflat de la apa fiind din pal , au incercat sa regleze usa si nu au reusit sa stranga suruburile si au bagat silicon sa rezolve ceva , de aici m-a facut curios si m-am uitat la el mai atent .

Am discutiile pe whatsupp in intregime.

Ma pot adresa anpc ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Apartament nou, termopanele transpira pe toata suprafata YonM YonM Buna ziua, Anul trecut am achizitionat un apartament nou si totate bune si frumoase pana a venit frigul. De atunci toate geamurile au inceput sa transpire ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei de proprietari vinovat de inundatia produsa in apartamentul de la parterul blocului? relav_2010 relav_2010 Buna ziua. Locuiesc la parterul blocului (p+4), construit in 1964. Deoarece absenez din tara, am imputernicit notarial o persoana care tine legatura cu ... (vezi toată discuția)
Apartament nou cu multe probleme ascunse andreiunicat andreiunicat Am sa incep cu inceputul ca, toata lumea sa inteleaga ce doresc si de ce doresc acest lucru. In 2016 am reusit sa strang avansul pentru un apartament in ... (vezi toată discuția)