avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATI IN CE CONSTA MICA ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATI IN CE CONSTA MICA RECALCULARE ...

BUNA SEARA!
VA ROG SA-MI COMUNICATI IN CE CONSTA MICA RECALCULARE A PENSIEI,
CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU COMPLETAREA DOSARULUI SI PANA LA CE DATA SE POATE DEPUNE DOSARUL ASTFEL CONSTITUIT LA CASA TERITORIALA DE PENSII.
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:04, 1 Noiembrie 2024
In perioada 1 septembrie 2024 - 1 martie 2025 se va desfășura recalcularea pensiilor prin includerea sporurilor nepermanente, a acordului global etc., pentru care este nevoie de depunerea de adeverințe in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

AdeverinȚe nevalorificate la casa de pensii! CYBORG CYBORG Bună ziua! Cu vreo 3 luni înainte prima recalculare, de la Casa de Pensii mi s-a spus că adeverințele mele depuse la dosar în 2019-când am ieșit la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta ... RUAndreea RUAndreea Bună ziua. Un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta cu venituri si perioadele suplimentare de contribuție pentru recalcularea pensiei, in ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii mai accepta adeverinte cu sporuri si ... florin.constantin941@yahoo.com florin.constantin941@yahoo.com Cine stie? Casa de pensii mai accepta adeverinte cu sporuri si prime in vederea ,,micii recalculari,, Multumim! (vezi toată discuția)