avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, dacă eu împreună cu iubitul meu avem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, dacă eu împreună cu iubitul meu avem un apartament ...

Bună seara, dacă eu împreună cu iubitul meu avem un apartament împreună fiind în contract ambele nume ale noastre și unul din noi vrea să plece ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:51, 31 Octombrie 2024
Sa faceți partajul.
Cel care pleacă ii lasă celuilalt cota sa, iar cel care rămâne ii achita o suma de bani celui care pleacă și rămâne cu întregul apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligație vânzare imobil la divorț alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am împreună cu soția mea o casă, amândoi având cote egale de 1/2. În cazul unui divorț (dacă eu plec din casă și ea rămâne), pentru a-mi recupera ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor si partaj miti1956 miti1956 buna ziua va rog sa -mi dati niste sfaturi .Fata mea vrea sa divorteze au un copil minor de 8 ani si o locuinta comuna pe care au cumparat-o impreuna ... (vezi toată discuția)
Astept un sfat tsd tsd In urma cu 6 ani mi am pierdut ambii parinti intr-un accident de masina,de atunci locuiesc impreuna cu fratele meu.Acum eu as vrea sa impartim(vindem) bunurile ... (vezi toată discuția)