avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca am o masina mai veche de 10 ani si o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca am o masina mai veche de 10 ani si o semiremorca/remorca, ...

daca am o masina mai veche de 10 ani si o semiremorca/remorca, mai pot beneficia de ajutor de incalzire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 1 Noiembrie 2024
In opinia mea, da.
in lege scrie doar sa nu ai mai mult de o masina si aia sa fie mai veche de 10 ani, nu este specificat nimic de remorcă
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde legea nu prevede , judecatorul nu distinge. ... Autovehicul cu drept de circulaţie pe drumurile publice cu o vechime mai mică de 10 ani, cu excepţia celor utilizate şi/sau adaptate pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de inmatriculare expirat ContSters162843 ContSters162843 am o problema sunt sofer profesionist si am tractat o semiremorca cu numarul de inmatriculare expirat mentionez ca semiremorca este in leasing la ce pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere, placute inmatriculare provizorii de export si certificate de inmatriculer in punctul de frontiera petea petosticky1979 petosticky1979 Ma aflu in punctul de trecere frontiera Petea. Sunt soferul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor si semiremorca, ansamblu achizitionat din ... (vezi toată discuția)
Impozit mijloace de transport la primarie coancaholdonmihai coancaholdonmihai am un motocultor de 7,5 CP cu care î-mi lucrez gradina .dar m-ai am si o remorcuta cu care î-mi car anumite lucruri.De ce tebuie sa platesc IMPOZIT LA ... (vezi toată discuția)