avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! As dori sa știu dacă este din punct de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! As dori sa știu dacă este din punct de vedere legal ...

Bună ziua!
As dori sa știu dacă este din punct de vedere legal sa muncești luni pana miercuri de la 8-15 30 , joi vineri 13 ore weekend liber

După schimbul 2, luni miercuri 15 30 la 21,joi vineri liber ,sambata 13 ore ,duminică 8-15
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 3 Noiembrie 2024
Care este durata timpului de munca din c.i.m.?

Repausul saptamanal cand il aveti ?
Aveti sau nu pauza de masa inclusa in acesti timpi? Ca imi da peste timpul de munca normal.
Câte 30 min avem pauza ,pusa când vor ei . Orele ies 80 h în 2 săptămâni,doar ca sunt repartizate foarte aiurea. Weekendurile nu sunt plătite mai mult când lucram.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Repartizarea programului o aveti mentionata in c.i.m.?
Din calc ulul meu imi ieseau 43 de ore saptamnal in medie, dare posbil sa imi fi scapat ceva. Daca nu va place programul, negociati sau schimbati job. Depinde si de domeniu, observ ca repaaausul saptamanal nu e neaparat in weekend, insa exista 2 zile consecutive de repaus. Totusi, Codul muncii spune ca ar trebui sa aveti un spor salarial pentru asta...

Alte discuții în legătură

Echivalarea orelor de munca madaluca madaluca Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum pot face echivalarea orelor de munca ( la 8ore /5 zile pe saptamana) tinand cont ca momentan lucrez 6 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)
Program de munca legal/ilegal HostyB HostyB Buna ziua, Sunt instructor de educatie la un liceu pentru copii cu deficiente. De cand m-am angajat mi s-a comunicat ca am dreptul la o singura zi libera pe ... (vezi toată discuția)