avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! As dori sa știu dacă este din punct de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! As dori sa știu dacă este din punct de vedere legal ...

Bună ziua!
As dori sa știu dacă este din punct de vedere legal sa muncești luni pana miercuri de la 8-15 30 , joi vineri 13 ore weekend liber

După schimbul 2, luni miercuri 15 30 la 21,joi vineri liber ,sambata 13 ore ,duminică 8-15
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 1 Noiembrie 2024
Care este durata timpului de munca din c.i.m.?

Repausul saptamanal cand il aveti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea lucrului în patru schimburi ContSters329776 ContSters329776 Buna ziua. Lucrez la o companie in cadrul departamentului producție Cod Caen: 2815. Pana acum lucram 3 schimburi, sâmbăta si duminica repaus, ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim pentru timp partial bubuxyz bubuxyz Buna ziua, Am contract de munca cu timp partial 4 ore/zi 20 ore/saptamana. Pentru a aduce modificari la CIM pentru a reflecta timpul de lucru 1 zi cu 1 zi ... (vezi toată discuția)