avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ignorarea din partea asociației de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ignorarea din partea asociației de proprietari

Bună ziua,
Recent a fost făcută izolația pe blocul unde locuiesc. Acum apar infiltratii în apartamentul meu fiind et 3/4. Am vorbit cu vecinii de deasupra. Am înștiințat șeful de scară care ignora subiectul. Am scris (deschis tichet de mai multe ori) la asociației de proprietari prin platforma neavând sediul, dar nu primesc răspuns concret, îmi inchide tichetul deși izolarea blocului este inca în garanție.
Va rog sa îmi spuneți la cine pot sa apelez pentru rezolvarea problemei din moment ce șeful de scară precum și asociația de proprietari nu vor sa cerceteze și sa rezolve problema?
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2024
SymoCry, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:33, 4 Noiembrie 2024
Apelati la un avocat, la o firma de asigurari...

Liliana Gradinaru a scris:

Apelati la un avocat, la o firma de asigurari...

Pentru a nu ajunge pana la acest punct, ma pot adresa și altei instituții/altor persoane? Asociatia de proprietari nu are vreun "superior"? Dacă da, vă rog să mă îndrumați.
Mulțumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista departament specializat in primarie, insa nu va jucati cu infiltratiile, iar timpul curge impotriva dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Reclamatie asociatie , infiltratii apa balcon florin.tavy florin.tavy Buna ziua, De aproximativ 2 ani in timpul ploilor am infiltratii de apa in balcon pe deasupra geamurilor termopan. Infiltratii care in timpul ploilor mai ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac? Rew3 Rew3 Locuiesc la etajul 9 al unui bloc de 10 etaje, in urma cu 3 ani sa izolat blocul și vecinul de la etajul 10 si-a descoperit balconul (a stricat acoperișul ... (vezi toată discuția)