avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am cartea de muncă scanată aș putea cere o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am cartea de muncă scanată aș putea cere o simulare ...

Dacă am cartea de muncă scanată aș putea cere o simulare pentru vechimea totala la CNPP? Adică vechimea din cartea de muncă+revisal(vechimea din 01.04.2001) pină in prezent.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 2 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Revisal-ul nu cuprinde toata perioada de activitate , iar dovada vechimii in munca se face cu carnetul de munca si cu adeverintele de vechime.

C.P. nu mai fac simulari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime munca elenazan elenazan Daca am lucrat pana anul trecut legal 25 ani ,am cartea de munca acasa , acum 3 luni m-am angajat legal , cine imi trece datele din cartea de munca in REVISAL ... (vezi toată discuția)
Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca COSTA COSTA COSTA COSTA Pina in anul 2000 am avut carte de munca (o am si acum).de tipul vechi(daca se poate spune asa).Din 2000 si pina in prezent 2017,locuiesc in alta tara.Am ... (vezi toată discuția)