avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua Sunt funcționar public încadrat pe o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua Sunt funcționar public încadrat pe o funcție publica ...

Bună ziua
Sunt funcționar public încadrat pe o funcție publica de conducere. Acum după instalarea noului primar acesta doreste să pună în aceasta funcție oameni de-ai lui iar pe mine doreste să mă schimbe. I-a și dat deja altei persoane, verbal bineinteles, atribuții ale funcției mele. Cum trebuie să procedez legal?

Alte discuții în legătură

Sanctiuni disciplinare anavaida77 anavaida77 Buna seara, In institutia in care lucrez persoana care exercita functia de director general este o persoana care are o decizie cu acest continut : \"X, ... (vezi toată discuția)
Transformare unui post de functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)
Functia de director in cadrul unui serviciu public fara personalitate juridica din cadrul unei primarii. ocuparea unei astfel de functii. Liviu12345 Liviu12345 Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca m-ati putea ajuta cu intrebarea de mai jos. De circa 7 ani sunt Sef al Serviciului public de dezvoltare din cadrul ... (vezi toată discuția)