avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma numesc Elvira! Intrebarea mea la Dom: avocat Vreau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma numesc Elvira! Intrebarea mea la Dom: avocat Vreau sa inaintez ...

Ma numesc Elvira! Intrebarea mea la Dom: avocat Vreau sa inaintez un proces pentru furt din locuinta si desfintarea locuintei mele, La care am avut un Contract de Intretinere cu Uzufruct Viager. Intrebarea mea daca am dreptul la un avocat din oficiu, unde sa apelez si ce fel de cerere sa scriu de mana sau tiparit si complectat de mine. Eu am o pensie de 3180 de lei nu am alte venituri din asta ma intretin. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 15:22, 3 Noiembrie 2024
Buna ziuaz

Puteti incerca sa solicitati o cerere de asistenta judiciara gratuita la Baroul din judetul dumneavoastra de domiciliu.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara referitor cerere asistenta juridica gratuita, avocat ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara Referitor Cerere asistenta juridica gratuita, avocat din oficiu, litigii de munca. Parata S.C. a depus Apel la hotararea primei ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere! K.Elvira K.Elvira Dom. Avocat! Numele meu Elvira. Sant o femee pensionara si am o Fica. Apelez la dumneavoastra cu o problema legata, de un Contract de Intretinere cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea nevoe de cateva sfaturi de la dom. avocat! ... K.Elvira K.Elvira Buna ziua! As avea nevoe de cateva sfaturi de la dom. avocat! Eu K. E! Am facut un contract de intretinere si dreptul de uzufruct viager in 2008 cu fica si ... (vezi toată discuția)