avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.In ce lege actuala (2024) pot vedea perioada ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.In ce lege actuala (2024) pot vedea perioada in care ...

Buna ziua.In ce lege actuala (2024) pot vedea perioada in care se fac verificarile metrologice ale apometrelor de apartament? La cati ani?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:50, 4 Noiembrie 2024
gasiti aici
[ link extern ]
Nu se fac verificari metrologice periodice ale apometrelor de apartament, pentru ca sunt considerate repartitoare de costuri.
1.3. Prezenta normă nu se aplică în cazul contoarelor de apă utilizate:
– la măsurarea apelor brute sau uzate;
– la măsurarea apei de irigații;
– ca traductoare de debit, în compunerea contoarelor de energie termică;
– ca repartitoare de costuri pentru apa consumată în locuințele colective.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat prin rate o locuinta in anl brancusi, ... Penalu Penalu Buna ziua, Am achizitionat prin rate o locuinta in ANL Brancusi, dar de cca 2 ani nu mai locuiesc acolo. Problema este ca apometrele nu mai au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care este temeiul legal prin care asociația îmi ... evelina78 evelina78 Buna ziua! Care este temeiul legal prin care asociația îmi baga pe gât plata pierderilor de apă, doar pentru faptul că nu am apometre cu citire radio? ... (vezi toată discuția)
Obligație verificare metrologica atimite atimite Bună ziua! Am următoarea problema, la verificarea citirii apometrelor, s-a constatat ca am dat în plus MC de apa consumați. Administratorul considera acest ... (vezi toată discuția)