avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Are nevoie de un punct de lucru pentru firma pe Bolt?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Are nevoie de un punct de lucru pentru firma pe Bolt?

Salut, un prieten are nevoie de un punct de lucru pentru firma lui. Lucrează pe bolt. Menționez ca sediul social este in alta locație in alt oraș. M-a rugat sa ii fac contract de comodat in locația mea unde desfășor activități comerciale. La ce riscuri ma expun dacă ii permit sa își faca punct de lucru aici? Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online - desfasurarea activitatii TudorS24 TudorS24 Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin online insa nu am prea multa experienta in deschiderea unei societati comerciale si functionarea ei. Situatia: As ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru srl-d nou robert_11 robert_11 Buna ziua. Doresc sa declar un punct de lucru pentru o societate pe care urmeaza sa o infiintez. Dupa ce am declarat sediul social la ANAF, si m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)