avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Un arendas poate sa interzică accesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Un arendas poate sa interzică accesul peste terenul ...

Bună ziua,
Un arenda poate sa interzică accesul peste terenul pe care iil are în arenda altui arenda care lucrează terenul vecin ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:48, 4 Noiembrie 2024
Buna ziua!
Un arendas detine un lot de pamant atat cat este stipulat in contract.Arendas fiind dispune de acel lot ca si un proprietar,doar ca nu are voie sa-l vanda.Desigur ca nimeni nu are dreptul sa intre pe lotul lui.Deci,poate interzice accesul altui arendas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de proprietate l18/1991 larisaciurcanu larisaciurcanu Buna ziua, Am o situatie ff incurcata si nu stiu cum s-ar putea rezolva. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Am titlu de ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan, problema cale de acces fermier fermier Buna seara.Cum se procedeaza in cazul urmator?Vreau sa cumpar o suprafata de teren extravilan care se invecineaza cu mine.Acest teren este arendat altcuiva.In ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare teren jetli jetli Bună ziua! Am o problemă la care nu găsesc o soluţie. La noi în sat este o persoană care de mulţi ani deţine în arendă pământurile bătrânilor ... (vezi toată discuția)