avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am locuit in Popesti Leordeni si am fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am locuit in Popesti Leordeni si am fost demolati, precizez ...

Buna ziua am locuit in popesti Leordeni si am fost demolati precizez a fost o casa nationalizata renovata total de tata nea demolat si am primit un apt cu 4 camere in cartierul Berceni.
Intrebarea mea este ,pot redeschide proces de evaluare .
Demolarea a fost inaintea anului 1989
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:02, 3 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati primit inainte de 1989 o casa nationalizata , inseamna ca ati fost chiriasi in ea . Prin urmare , ce despagubiri sa cereti ? nu v-a fost luata nici o proprietate , nu ati pagubit cu nimic . Ba - mai mult - ati primit , tot in chirie , apartament cu 4 camere ( ziceti dvs. ) , pe care as paria ca l-ati cumparat pe mai-nimic , cum s-au vandut acestea catre chiriasi . Despagubiri puteau sa ceara , cel mult , fostii proprietari ai casei . Acestia intradevar , au avut o proprietate care li s-a luat cu japca , ei au pagubit , nu dvs.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
CHKa, utilizator
Chiar dacă ar fi fost imobilul dvs proprietate personala, v ați ,, trezit"cu 22 de ani prea târziu.Demersuri se puteau face pt eventuala suprafata de teren în baza legii 10/2000 și doar pana în 2002 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri ecsedi ecsedi Ma numesc stefan si am nevoie de un sfat .In timpul sistematizarii ne a fost luata casa de regimul ceausescu .Nu am bagat nici o cerere pentru despagubire ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru legea 10 doodo doodo buna ziua...a-si dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema legata de revendicarea unei case nationalizate pentru care s-a solicitat de catre instanta ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 art 5 ovidiu7 ovidiu7 ART. 5 din legea 10 spune : \" Nu sunt indreptatite la restituire sau la alte masuri reparatorii persoanele care au primit despagubiri potrivit ... (vezi toată discuția)