Ma numesc stefan si am nevoie de un sfat .In timpul sistematizarii ne a fost luata casa de regimul ceausescu .Nu am bagat nici o cerere pentru despagubire nestiind ca exista asa ceva pina nu am intilnit un fost vecin care ma intrebat ,cum stau cu despagubirile?. Dupa acesta m am dus la primarie unde am aflat ca ma incadram la legea 10 dar termenul a expirat de mult eventual sa ma adresez unui avocat sa deschida proces dar sanse nu prea sint .Nu sint sanse de loc? Daca cineva ma ar ajuta as da jumatete din despagubirea primita.Va multumesc
Din pacate casa nu exista fiindca a fost demolata in cadrul sistematizarii . De aceea afost luata .Nea dat in schimb un apartament proprietate de stat,Repet ne incadram la legea10. Toti fostii vecini au primit titluri de despagubire numai noi nu fiindca nu am bagat cererea cand trebuia.Pe locul casei este un cartier si o biserica.Exista sanse sau nu sa primim si noi despagubiri???????
Legea 4/1973....
ili47
Am cunparat casa si teren,terenul a intrat in proprietate Statului Roman conf. L 4/1973,in anul 1989 a fost demolata casa ,eu am fost achitata pentru casa ... (vezi toată discuția)