avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare legea 10

Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea:
Daca am tot dosarul complect pentru despagubire la o casa demolata de ceausescu, dar nu am stiut cand sunt termenele de depunere a acestuia, cam ce sanse mai am acum sa imi recuperez bani de la Fondul Propietatea? mentionez ca dosarul este complect valoreaza 1 miliard 3 sute 50 de milioane lei vechi si este inca in posesia mea de fiecare data cand am fost sal depun mii sa spus de catre functionari biroului ca termenul a expirat sa las o adresa de contanct si voi fii notificat cand va fii urmatorul termen de depunere, bineinteles ca nu am fost anuntat si uite asa la fiecare 1 an mergeam sa depun dosarul si ma loveam de acelasi raspuns <a expirat termenul, lasati o adresa de contact si veti fii anuntat>.
Va rog daca este cineva in masura sa ma ajute cu ceva sfaturi, ce ar trebuii sa fac ce sanse mai am sau.....
Multumesc anticipat
Cristian
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 12:40, 14 Noiembrie 2012
Stimat forumist,

Termenul de notificare pe Legea 10/2001 a fost epuizat.

Astfel, șansele dvs de obține despăgubiri de la Fondul Proprietatea - neluând în calcul aspecte subsidiare, cum ar fi nefuncționalitatea Fondului - nu le văd ca fiind reale.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar blocat la anrp. demersuri? mara_lates mara_lates Buna ziua, Suntem un grup de mostenitori ai unui teren la Lipova/Bacau. Am facut dosarul necesar si Prefectura Bacau l- a depus la Autoritatea Nationala de ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar cedo aleale88 aleale88 buna ziua imi ziceti va rog termenul pentru depunerea plingeri la cedo cit mai avem timp ?la inalta curte pronuntarea a fost in 18 martie 2013 si daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo pt recunoasterea pensiei de magistrat iulian stroe iulian stroe salut!tatal meu a trimis un dosar la CEDO in legatura cu pensia de magistrat ce i a fost refuzata de instantele din Romania la inceputul lui 2010 datorita ... (vezi toată discuția)