avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarii militari care beneficiază de pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarii militari care beneficiază de pensie de serviciu ...

Pensionarii militari care beneficiază de pensie de serviciu pentru limită de vârstă,își pot retrage fondul din pilonul 2 de pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:27, 4 Noiembrie 2024
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere fond acumulat pensie privata pilonul ii alexdany66 alexdany66 Buna ziua. Sunt cadru militar in rezerva.Am varsta de 47 ani si acum 3 ani am aderat la un fond de pensii pilonul II.La momentul aderarii aveam pensie de ... (vezi toată discuția)
Sunt fost cadru militar,beneficiez de pensie de serviciu,anticipată ... Robert Negru Robert Negru Sunt fost cadru militar,beneficiez de pensie de serviciu,anticipată parțială.Pot să îmi retrag banii din fondul aferent pilonului 2 de pensii?În această ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am ieșit la pensie anticipat parțial. imi pot retrage ... preda camelia preda camelia Bună seara,am ieșit la pensie anticipat parțial. Imi pot retrage fondul de la pensia privata pilonul 2? Menționez ca fondul este la generali -fond aripi. ... (vezi toată discuția)