avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de vânzare părți sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de vânzare părți sociale

Buna ziua.
Doresc sa vand afacerea angajatilor.
Intrebarea mea este ce fel de contract trebuie incheiat ca sa primesc in intregime banii, in conditia in care cedez total partile sociale si plata s-ar face esalonat in urmatorii 5 ani.Eu,angajatorul trebui sa ies din afacere pentru a putea prelua un alt post. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:19, 4 Noiembrie 2024
Cel mai sigur e ca angajații să se împrumute la bancă, de ex

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie de catre banca prin scoatere de imobil la vanzare daf2505 daf2505 Buna ziua! Situatia sta in felul urmator: tata a murit , iar mama pentru a face fata la cheltuielile cu inmormantarea si pentru a supravietui cu ... (vezi toată discuția)
Apartament in urma divortului BlaKy BlaKy Buna ziua, Urmeaza sa divotez si am depus deja actele la starea civila. In timpul casatoriei am achizitionat un apartament prin programul prima casa. Vreau ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. ... Dovis Dovis Buna ziua, Vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. Cumparatorul face imprumut la banca - nu stiu de care (noua casa, credit ipotecar). Va ... (vezi toată discuția)