Buna ziua.
Doresc sa vand afacerea angajatilor.
Intrebarea mea este ce fel de contract trebuie incheiat ca sa primesc in intregime banii, in conditia in care cedez total partile sociale si plata s-ar face esalonat in urmatorii 5 ani.Eu,angajatorul trebui sa ies din afacere pentru a putea prelua un alt post. Multumesc!
IoanGRG
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
daca vorbim de cesiune de parti sociale, clar ca singura varianta este un contract de cesiune. Preferabil, facut la notar. Dar sustin ideea, sa se imprumute angajatii si sa va vireze toti banii odata. Promisiunile acestea de plata contra parti sociale, in practica, ies cu scandal si certuri.
Cesiune p.s.
mony
Ce parere aveti despre urmatoarea solutie in cazul unei cesiuni de ps- acceptata de Registrul Comertului si de Finante-: un asociat unic persoana juridica vrea ... (vezi toată discuția)
Reprezentare
mony
Un asociat unic cedeaza intreg capitalul social al SRL unde detine aceasta calitate ,catre 21 persoane fizice care vor deveni noii asociati.Desi capitalul ... (vezi toată discuția)
Afacere la cheie
boby_zb
Salutare am gasit pe un site de anunturi de vanzare o afacere la cheie (salon infrumusetare) si asi dori sa stiu ce acte trebuie sa fac pentru a intra in ... (vezi toată discuția)