avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca soțul meu avea datorii la primărie dinainte sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca soțul meu avea datorii la primărie dinainte sa ne casatorim ...

Daca soțul meu avea datorii la primărie dinainte sa ne casatorim noi
Acele datorii devin comune ?
Chiar daca nu eram căsătoriți
Bună ziua,

Nu, datoriile nu vor deveni comune, la fel cum nici bunurile dobândite de către soți înaintea căsătoriei nu devin comune.

O zi deosebită!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prenupțial / bunurile de dinainte de căsătorie Hapciu1 Hapciu1 Buna ziua. Bunurile obtinute inainte de casatorie, vor deveni bun comun dupa casatorie? Exista vreo lege care stipuleaza aceste lucruri? Multumesc (vezi toată discuția)
Bunuri/datorii comune Dora2018 Dora2018 Buna ziua. Am un apartament cumparat prin \"Prima Casa\" inainte de casatorie. Sotul e in Biroul de Credit cu datorii neachitate la banci, de dinainte sa ne ... (vezi toată discuția)
Separarea de bunuri înainte de căsătorie îmi conservă dreptul de proprietate? adrianaydin@hotmail.com adrianaydin@hotmail.com Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc.Eu am bunuri imobiliare inainte de casatorie. Ce acte ar trebui sa fac si unde pentru separarea de bunuri ?Nu doresc in ... (vezi toată discuția)