avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Am nascut in data de 17 octombrie, fara sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Am nascut in data de 17 octombrie, fara sa intru in ...

Buna seara.
Am nascut in data de 17 octombrie,fara sa intru in prenatal.
Vreau sa stiu mai pot beneficia de concediu de maternitate de 126 zile calendaristice sau doar de cele 42 de zile calendaristice obligatorii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 4 Noiembrie 2024
Puteti beneficia de toate cel 126 de zile de concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere si ingrijire copil Nicolaescu Simona Nicolaescu Simona Am nascut pe data de 11 iulie .Sunt in concediu prenatal din data de 08.06.2012.Pot benficia de cele 126 zile de concediu medical si dupa ce am nascut sau este ... (vezi toată discuția)
Prenatal si cic andyc76 andyc76 Buna ziua. As vrea sa stiu daca sunt obligata sa cer CIC dupa 42 zile de la nastere din moment ce eu sunt inca inca in prenatal. Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Porumbdiana Porumbdiana Din cele 126 de zile de concediu de maternitate pot sa iau doar 120? Am avut 31 prenatal si pana la 120 postnatal.si nu as vrea sa le mai iau pe cele 5 ramase ... (vezi toată discuția)