avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, am un dosar de executate pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, am un dosar de executate pentru nerespectare ordonanță ...

Bună seara, am un dosar de executare pentru nereapectare ord presedintiala program petrecut cu fetița, s a ajuns la somatie, executare, apoi în instanta, apoi s a propus psiholog, în acest moment nu stiu daca tatal a acceptat consilierea, motivând el ca nu vrea copilul!! Am înțeles de la.executor ca tatăl v a trebui sa plătească între 100-1000 lei penalizări, iar dacă nu vine la.consiliere eu sa fac o cerere în instanta și sumele.s ar dubla!!
Întreb ce demersuri sa fac?! Nu știu cum sa fac?
Fetița are 10 ani și este învățată sa refuze orice apropriere de mine mama ei.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
Karla Loredana, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodie minori mesmeea mesmeea Buna ziua, Exista o sentinta prin care minora este in custodia mea, executorul judecatoresc a somat tatal sa aduca fetita sa mi-o incredinteze acesta a vorbit ... (vezi toată discuția)
Fosta soție mă împiedică să-mi vad copilul, ducându-l la alte adrese si ,,instruindu-l" să refuze să mă vadă. ce căi legale am la dispoziție pentru a remedia aceasta situație? Teddy71 Teddy71 Fosta sotie ma impiedica sa imi vad copilul , ducandu-l la alte adrese , si \"instruindu-l\" sa refuze sa ma vada . Ce cai legale am la dispozitie pentru a ... (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta cristina_12345 cristina_12345 Buna ziua, sunt in proces de divort.Am intentat proces de ordonanta presedentiala pentru stabilire domiciliu copil la mine, pensie alimentara pentru tata si ... (vezi toată discuția)