avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj tehnic

Ce formalitati trebuiesc indeplinite de o firma pentru a declara somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:23, 9 Februarie 2010
1. O hotarare a conducerii prin care se hotaraste suspendarea contractelor individual de munca in baza art.52(1), lit.d) si a art.53 din Codul muncii.
2. In hotarare se precizeaza si perioada de suspendare a CIM si numele salariatilor carora li se suspenda CIM.
3. Dupa aceea se fac cate o decizie de suspendare a CIM pentru fiecare salariat in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent contributii somaj tehnic marinamarilena marinamarilena am depus la ITM documentatia necesara pentru somaj tehnic , conf, OUG 28/2009, adica scutite d plata contributiilor la buget, atat pentru angajator cat si ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic geta@geta geta@geta as avea o intrebare:daca firma nu este suspendata temporar poate da in somaj tehnic o parte din angajati?si ce documente se intocmesc in afara de actele ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic.... ioana2525 ioana2525 Daca firma la care lucrez ma obliga sa-mi dau demisia pentru lipsa rezultate pot cere somaj tehnic? Cat mi se plateste pe luna, cum ... (vezi toată discuția)