avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, oamenii care au ajutor social, pentru a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, oamenii care au ajutor social, pentru a depune dosarul ...

Bună ziua, oamenii care au ajutor social, pentru a depune dosarul pentru bani de încălzire, mai întîi trebuie să plătească taxelele și impozitele la primăriile locale, altfel nu își pot primii banii de încălzire? Este legal sau ilegal?

Alte discuții în legătură

Inscriere de luare in evidenta la ajofm elena_anca elena_anca Buna ziua, In august 2009 mi-a incetat raportul de activitate cu firma la care eram angajata , va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma prezint la sediul ... (vezi toată discuția)
In ce temei legal pot fi ajutati batranii ce trebuie sa plateasca" prejudiciul" creat la cantina sociala Neorox Neorox Sute de bătrâni trebuie să restituie banii pentru mâncarea gratuită de pe... Sute de bătrâni trebuie să restituie banii pentru mâncarea gratuită ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire si amenzile damy888 damy888 Buna ziua Acum 7-8 luni am luat o amenda de circulatie(traversare neregulamentara) pe care nu am platit-o si a ajuns la primarie. Parintii mei s-au dus ... (vezi toată discuția)