avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa import vin imbuteliat spre revanzare in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa import vin imbuteliat spre revanzare in Romania.

doresc sa import vin imbuteliat spre revanzare in Romania.
As dori sa stiu care sunt conditiile de import si avizele necesare, si eventuale institutii de la care trebuie sa primesc autorizatiile.

Vanzarea se va intampla exclusiv online sau direct de la "depozit".

Nu se va vinde vin vrac ci doar la sticla imbuteliata.
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:40, 11 Noiembrie 2024
interesati-va la ANAF. vinurile sunt accizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu vinuri si alte bauturi spirtoase gremlin gremlin Buna seara, Am o suprafata de vie de 2 Ha si doresc sa stiu cum as putea sa vand vin ca persoana fizica. Care sunt autorizarile de care am nevoie si de unde ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pentru achizitii - vin ciprianr ciprianr Buna ziua, As dori sa aduc, in cadrul UE, vinuri, intr-un cadru organizat, firma. As dori sa stiu pe la ce directie vamala trebuie sa alerg si ce ar trebui ... (vezi toată discuția)
Achizitie de la persoana fizica Darina_A Darina_A Un Srl doreste sa achizitioneze sticle de vin linistit imbuteliat de la un colectionar (persoana fizica) care nu are nici un fel de autorizare care mai apoi ... (vezi toată discuția)