avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua ! Am o problema mai exact cu niște taxiuri ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua ! Am o problema mai exact cu niște taxiuri pirat ...

Bună ziua ! Am o problema mai exact cu niște taxiuri pirat din oraș și asa zis colegi care nu au atestate . Problema aceasta am semnalat în primărie către biroul abilitat doar ca întârzie în a lua masuri. UNDE MA POT ADRESA , CATRE CE INSTITUȚIE?

Alte discuții în legătură

Documentele necesare pentru atestatul de administrator imobile cornel6 cornel6 sint administrator la o asociatie si nu am atestat,cum pot intra in legalitate?:( (vezi toată discuția)
Vecin cu sapte masini in parcarea blocului aaa21 aaa21 Buna ziua, Imi puteti spune si mie, va rog, cum as putea sa remediez o veche problema pe care o avem la bloc ? Un vecin de-ai nostri, desi sta in chirie in ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari sandutudorache sandutudorache Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)