avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... URGENTA! Am nevoie de ajutor.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

URGENTA! Am nevoie de ajutor.

URGENTA! Buna ziua,sunt un anteprenor la inceput cu o firma nu mai veche de 2 ani care si-a exercizat activitatea intr-un spatiu inchiriat pana acum,insa dupa terminarea contractului propietarul vrea sa vanda spatiul.
Acel loc este cruial pentru viitorul firmei si au fost investiti multi banii in marfuri. Exista vreo modalitate prin fonduri europene de a cumpara saptiul?
Daca poate cineva sa ma ajute as fi recunoscator!
Astept un raspuns, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:40, 5 Noiembrie 2024
S-ar putea rezolva prin Programul național de microindustrializare care permite achiziționarea de spații de lucru,/ imobile
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cabinet stomatologic eeleena eeleena buna ziua,sunt medic dentist as vrea sa accesez fonduri europene pt infiintarea unui cab.stomatologic,am functionat ca si cmi,as vrea sa-mi deschid societate ... (vezi toată discuția)
''eliminarea'' chiriasilor din spatiu Barbituvik Barbituvik Buna ziua Am gasit acest site si ma adresez persoanelor care ma pot ajuta cu un raspuns . In urma cu 2 luni am achzitionat un imobil de la persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Nir si bon de consum anomarairam anomarairam Buna ziua, Societatea (cabinet medical-medic de familie) la care sunt contabil isi desfasoara achivitatea intr-un spatiu inchiriat. Luna aceasta a amenajat ... (vezi toată discuția)