avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua, am și eu o intrebare la cei în măsura ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua, am și eu o intrebare la cei în măsura sa ma ajute, ...

Bună ziua, am și eu o intrebare la cei în măsura sa ma ajute, lucrez în Mapn soția este civila, locuim la un cămin militar, am întrebat dacă eu ma încadrez la oug 1198 din 29 septembrie 2022 litera i) și am primit un răspuns negativ. Am sa va las toate detaliile și dacă poate cineva sa îmi răspundă. Soția are domiciliul pe buletin în aceeași localitate cu mine, dar are reședință la un cămin militar din localitatea unde îmi desfășor eu activitatea. Ideea este ca doamna jurist mi-a spus ca trebuie sa locuiască soția la adresa de domiciliu, eu i-am răspuns ca oug nu o obliga sa nu aibă reședință, se refera doar la domiciliu, la litera h) privind transportul zilnic face referire și de reședință prin art 9 alin. 5 , dar la litera i) nu face referire, prin urmare putem locui și la domiciliu și la reședință, răspunsul a fost ca nu ne poate da mura în gura, dar la lit h) a dat mura în gura, la i) nu trebuie, în fine, va întreb pe dvs ce părere aveți, sa știu și alte păreri sa pot merge mai departe dacă primesc un răspuns negativ și în scris, multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Drepturi de transport pentru cadru militar cu domiciul stabilit pe baza unui contract de vânzare cumpărare cu uzufruct marynus77 marynus77 Poate beneficia un cadrul militar de acordarea contravalorii transportului sub forma unei sume forfetare în condițiile HG 1198/ 2022, normelor de aplicare ... (vezi toată discuția)
Buna, va scriu in legătură cu o speță. am hg 1198/2022 privind ... Lukasz.page Lukasz.page Buna, va scriu in legătură cu o speță. Am hg 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul naţional, ale personalului din instituţiile de ... (vezi toată discuția)
Lipsa viza flotant - proces-verbal contraventie fulminator fulminator Sa incep cu inceputul. Sunt cadru militar, sergent major, lucrez ca pompier in cadrul ISU Mures. Printre multele funtii care le posed mai am si facultatea ca ... (vezi toată discuția)