avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obținerea avizului de funcționarea de la primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obținerea avizului de funcționarea de la primarie

Bună ziua! Ce acte sunt necesare pentru obținerea avizului de functionare a unui punct de la primarie și cât timp dureazăza obținerea acestuia. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Documente necesare obtinere acord functionare punct de lucru societate Contab10 Contab10 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce documente sunt necesare pentru obtinerea acordului de functionare pentru un punct de lucru in Jud. ... (vezi toată discuția)
Obtinere aviz de functionare de la primarie de catre pfa Delia Cazacu Delia Cazacu Buna ziua! Sunt PFA din 2009- pe coafura, am un post inchiriat intr-un salon. In acel salon suntem 6 PFA, care am inchiriat diferite posturi de lucru (coafura, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container Sandorflo Sandorflo Bună ziua, Dețin un teren intravilan și doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container În lista de acte pentru obținerea ... (vezi toată discuția)