avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, care este incadrarea COR pentru o persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, care este incadrarea COR pentru o persoana cu studii ...

Buna ziua,

care este incadrarea COR pentru o persoana cu studii superioare in domeniul achizitiilor

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 11 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
242116 Expert achizitii publice
Se poate incadra acest cod Cor si in domeniu privat, am gasit informatia ca "Ocupația de expert achiziții publice se adresează persoanelor fizice care planifică,
pregătesc, derulează și evaluează performanța achizițiilor publice efectuate de organizații
care îndeplinesc rolul de autorități sau entități contractante, conform normelor legale în
vigoare. " ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este doar o opinie ..Codul COR se aplica si in sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formare profesionala si standard ocupational mihaela_faxmedia mihaela_faxmedia Buna ziua, M-am confruntat cu o problema in activitatea mea: o situatie reglementata de standardul occupational pentru ocupatia: expert achizitii publice, Cod ... (vezi toată discuția)
Obligativitate respectare nivel studii indicat in cor pentru functia respectiva radumititean radumititean Este obligatorie respectarea nivelului minim de studii mentionat de COR pentru o anumita ocupatie, in conditiile in care nu este una pentru care exista ... (vezi toată discuția)
O nouã ocupaþie cor Stirbat Stirbat Vreau să întreb. Am aflat de curând de pe acest site că a apărut o nouă ocupaţie COR şi anume expert pe dreptul muncii.Vreau să vă întreb la ce ... (vezi toată discuția)