avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Stabilire cuantum culpa comuna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Stabilire cuantum culpa comuna

Salut!
In caz de culpa comuna, am vreo sansa sa obtin alt procentaj/cuantum al despagubirii decat 50%? Am inteles ca in unele cazuri politia poate stabili alte procentaje.
Am facut amiabila si dosarul este deschis la firma de asigurari. Mi-am sustinut punctul de vedere, dar acestia au decis tot la 50% cuantumul culpei comune.

Alte discuții în legătură

Despagubire in caz de accident ContSters270846 ContSters270846 Buna ziua! Ma intereseaza daca nu exista in legea asiguratorilor prevazut un termen in care trebuie solutionat un dosar in caz de accident si in cat timp ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna caif caif Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident, politia a stabilit ca e culpa comuna. Am fost amendati amadoi, pe PV meu e trecuta polita mea de asigurare ... (vezi toată discuția)
Indrumare corecta pentru a recupera bani de la asigurator pentru o vatamare corporala ! daco daco Buna ziua ! am avut un accident cu o autoambulanta intr-o intersectie . Eu mergeam pe verde, iar ambulanta a intrat pe rosu, a virat spre mine si mi-a avariat ... (vezi toată discuția)